2012-05-16 | kategoria: trendy
Kwintesencją sprawnego gospodarowania odpadami jest zasada trzech „R”: redukcja, racjonalizacja, recykling (ang. reduce, reuse, recycle). Warto ją poznać, gdyż daje wymierne korzyści w postaci oszczędności pieniędzy – każda tona odpadów spożywczych wyprodukowanych przez lokal gastronomiczny to koszt aż 8 000 zł!

2012-05-16 | kategoria: catering trendy
Aplikacje kucharskie na tablety powoli wypierają tradycyjne książki, poradniki, instrukcje i przepisy. Prezentacje multimedialne instalowane w tabletach i smartfonach ułatwiają życie nie tylko amatorom gotowania, ale także adeptom kucharskim i mistrzom

2012-05-16 | kategoria: raporty trendy
Branża turystyczna przeżywa prawdziwy renesans i staje się panaceum na rosnące bezrobocie. Według analiz przeprowadzanych przez firmy zajmujące się rekrutacją coraz łatwiej o pracę w turystyce i hotelarstwie

| kategoria: trendy
Takie działanie urzędników doprowadzi w końcu do tego, że każdy założy własną stronę internetową, a to utrudni życie turystom - mówi wiceprezes Centrum Przewodnictwa Tatrzańskiego. Chodzi o cennik, który jeszcze w ubiegłym tygodniu widniał na stronie Centrum

2012-04-05 | kategoria: marketing trendy incentive
Jakie są najnowsze trendy w branży incentive na świecie? Jak powinien być przygotowany dobry wyjazd incentive? Czy warto łączyć takie wydarzenie ze szkoleniami i eventami biznesowymi? Na te i inne pytania odpowiada opublikowany niedawno na stronie międzynarodowego Stowarzyszenia Organizatorów Incentive Travel raport - SITE Index.

obiekty (20) rynek (14) trendy (18) targi (17) catering (12) miejsce (13)

Jeśli masz interesujący materiał, informację, komunikat, którym chciałbyś podzielić się za pośrednictwem naszej platformy - napisz do nas.